Healing

Al tijdens mij opleiding vond ik het heel interessant om bezig te zijn met het energieveld van dieren. Op subatomair niveau bestaat alles en iedereen uit energie en zijn we met alles verbonden. Daarom kijk ik graag nog een stapje verder dan alleen naar het fysieke en mentale. De energie is namelijk wat dit alles met elkaar verbindt en doordat deze energie continu in beweging is vindt er ontwikkeling plaats.

De natuurlijke stroom van energie kan gehinderd worden door de zogenaamde blokkades. Deze blokkades ontstaan door verschillende invloeden, zoals trauma, mentale processen of invloeden vanuit de omgeving. Wanneer zo’n blokkade niet wordt verholpen is er een ophoping van energie en dit kan op de lange termijn voor fysieke klachten zorgen. We hebben vast allemaal wel eens gemerkt dat wanneer je veel stress ervaart, je op den duur last krijgt van hoofdpijn, nek- of schouderpijn of andere fysieke klachten ontstaan. Om dit te voorkomen is het belangrijk om je energieveld in balans te houden.

Naast het zorgen voor een betere doorstroom van de energie krijg ik tijdens een behandeling ook informatie over het dier via het energieveld. Ik ontvang deze informatie door de verbinding met zijn energieveld op dezelfde manier als bij een veldopstelling waarover ook informatie staat op deze website. Ik voel wat er speelt bij het dier op zowel het emotionele, mentale als fysieke vlak en wat er nodig is voor hem om dit in balans te brengen. De behandeling kan door middel van healing en door middelen in te zetten, zoals bloesemremedies, kruiden of homeopathie.

Tijdens een behandeling combineer ik healing technieken die ik heb geleerd in de opleiding en van de cursus Quantum Touch. Met Quantum Touch wordt er gewerkt met ademhalingstechnieken die zorgen dat de energiefrequentie van de behandelaar en de cliënt omhoog gaan, zodat het energieveld en het lichaam zich kunnen herstellen. Dieren reageren vaak erg ontspannen op de behandelingen.

Deze behandelingen kunnen zowel op afstand als direct bij het dier worden uitgevoerd. Omdat alles energie is en in verbinding met elkaar staat, maakt de fysieke afstand niet uit.