Diensten

Natuurgeneeskundig consult

Dit is een uitgebreid consult waarbij ik op locatie kom bij je dier. Ik neem een anamnese af en onderzoek je dier lichamelijk en energetisch. Tijdens het consult geef ik vaak ook een healing.

Ik zet hierbij kruiden, homeopathie, supplementen of bloesemremedies in die ik op maat samenstel.


Online adviesgesprek

Het gesprek vindt plaats via Zoom. Ik adviseer over voeding, supplementen, natuurlijke vlooien -en tekenmiddelen en alternatieven voor ontwormen.

Indien nodig kan ik middelen adviseren van Krachtig Kruid en Total Animal Products.


Veldopstelling voor dieren

De veldopstelling doe ik bij je thuis. Het dier waar het om gaat hoeft hierbij niet fysiek aanwezig te zijn. Een veldopstelling werkt aan het hele systeem; het dier en zijn omgeving. Het helpt inzicht te geven in de situatie en creëert mogelijkheden voor verandering.


Healing op afstand

Ervaart je dier veel stress, is er een traumatische gebeurtenis geweest waardoor je dier uit balans is? Een healing kan je dier helpen dit te verwerken. Ook bij andere emotionele klachten of wanneer je het gevoel hebt dat je dier niet lekker in zijn vel zit, kan een healing helpen. Een healing geeft ook meteen een beeld van wat er speelt bij je dier.


Bloesem remedies op maat samengesteld

Bloesem remedies kunnen helpen bij emotionele en mentale problemen. Er zijn vele verschillende remedies die ondersteunen bij o.a. stress, angsten, onzekerheid, trauma en veranderingen. Ik maak gebruik van Bach Remedies en Bloesem Remedies Nederland.