Even voorstellen..

Mijn naam is Harmanda Stokker. Samen met mijn gezin, hond, katten en pony’s woon ik in Vlagtwedde. Na het volgen van de 4-jarige HBO opleiding Dier- en Natuurgeneeskunde in Meppel ben ik deze praktijk begonnen.

Na een aantal jaren in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt besloot ik mijn hart te volgen en met dieren te gaan werken. Ik had als kind al een sterke band met dieren en nog steeds kan ik mij geen leven voorstellen zonder dieren om mij heen.

Toen de opleiding natuurgeneeskunde op mijn pad kwam wist ik meteen dat dit is wat bij mij past. Het mooiste aan mijn beroep vind ik dat je tijdens een consult echt de tijd kunt nemen voor het dier en aandacht besteed aan wat het dier op dat moment nodig heeft. Daarbij kijk ik niet alleen naar de klacht(en), maar naar het dier in zijn geheel. Want dat is waar het om draait in de natuurgeneeskunde. Een holistische visie waarbij het hele dier wordt gezien en er wordt gestreefd naar een gezond geheel (zowel fysiek als emotioneel) en niet alleen het genezen van de klachten/symptomen.  Het mooie van dieren is dat ze zo zuiver zijn en je meteen ziet dat ze beter in hun vel zitten wanneer ze meer in balans zijn.

Ik werk met verschillende natuurlijke geneeswijzen, zoals fytotherapie, bloesemtherapie, homeopathie, veldopstellingen en healing.