Even voorstellen..

Mijn naam is Harmanda Stokker. Samen met mijn gezin, hond, katten en pony’s woon ik in Vlagtwedde. Na het volgen van de 4-jarige HBO opleiding Dier- en Natuurgeneeskunde in Meppel ben ik deze praktijk begonnen.

Na een aantal jaren in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt besloot ik mijn hart te volgen en met dieren te gaan werken. Ik ben opgegroeid op een boerderij en al van kinds af aan had ik een sterke band met de dieren om mij heen. Toen de opleiding natuurgeneeskunde op mijn pad kwam wist ik meteen dat dit is wat bij mij past. Het mooiste aan mijn beroep vind ik dat je tijdens een consult echt de tijd kunt nemen voor het dier en aandacht besteed aan wat het dier op dat moment nodig heeft door niet alleen naar de klacht(en) te kijken, maar naar het dier in zijn geheel. Want dat is waar het om draait in de natuurgeneeskunde. Een holistische visie waarbij het hele dier wordt gezien en er wordt gestreefd naar een gezond geheel (zowel fysiek als emotioneel) en niet alleen het genezen van de klachten/symptomen.

Ik werk met verschillende natuurlijke geneeswijzen, zoals fytotherapie, bloesemtherapie, homeopathie, veldopstellingen en healing.

 

Praktijk voor natuurgeneeskunde