Hoe werkt het?

Voor een consult kom ik bij je thuis of bij een paard in de wei of op stal. Zo heeft je dier geen stress van het reizen.

Anamnese

Eerst neem ik een anamnese af. Ik stel vragen om een duidelijk beeld te krijgen van je dier en zijn gezondheid.

Onderzoek

Vervolgens onderzoek ik het dier lichamelijk en energetisch en meet ik met de biotensor en testsets waar verstoringen in het lichaam zijn en welke organen ondersteuning kunnen gebruiken.

Healing

Ook geef ik tijdens een consult vaak een healing. De healing kan ondersteunend werken naast de middelen, ook kan het blokkades in het lichaam opheffen waardoor de middelen beter aanslaan. Verder werkt healing op zichzelf ook helend voor zowel fysieke als emotionele of mentale klachten.

Behandelplan

Ik maak gebruik van o.a. kruiden, homeopathie, bloesemremedies, celzouten, etherische oliën en supplementen. Op basis van de anamnese en het lichamelijk en energetisch onderzoek kies ik de specifieke middelen die het dier op dat moment nodig heeft.

Een eerste consult duurt meestal 1,5 uur. Vervolgconsulten duren ongeveer 1 uur. Na het consult zorg ik dat je de middelen die we hebben besproken zo snel mogelijk ontvangt en mail ik een kort verslag van het consult met de beschrijving van de middelen.